Kris Jenner pahoitti mielensä – kuuli tyttärensä raskaudesta uutisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian sai marraskuun alussa neljännen lapsensa. Nainen synnytti perheeseen pojan, joka on hänen ja Travis Barkerin ensimmäinen yhteinen lapsi. Poika sai nimekseen Rocky Thirteen.

Nyt tuoreella Kardashianit-jaksolla on päästy näkemään miten naisen sisarukset ja vanhemmat saivat kuulla Kourtneyn raskaudesta. Kävi ilmi, että Kris Jenner ja Kourtney Kardashianin siskot saivat kuulla itse naisen odottavan vauvaa televisio- ja lehtiuutisten kautta.

Kourtney Kardashian ei ollut kertonut perheelleen raskaudesta mitään. Hän ja Travis olivat päättäneet kertoa raskaudesta koko maailmalle Blink-182 -yhtyeen konsertissa Los Angelesissa. Kourtneylle ei ollut tullut mieleen kutsua perhettä paikalle, koska hänen mukaansa asiassa ei ollut kyse heistä.

Kris Jenner etenkin oli ollut hyvin loukkaantunut siitä, että hän pääsi kuulemaan tyttärensä raskaudesta vasta silloin kun he ilmoittivat uutisesta koko maailmalle. Kris Jenner oli nähnyt televisiossa het herättyään aamulla uutisen, jossa Kourtney Kardashian piteli käsissään kylttiä: ”Travis, olen raskaana”.