Alix Earle singahti TikTok-tähdeksi – meikkivideot muuttivat elämän

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alix Earle on yksi kuumimmista tämän hetken julkkiskaunottarista, jotka ovat nousseet valtavaan suosioon ja tunnettuuteen TikTokin avulla. Earlen suosio alkoi kasvamaan kun hän huomasi, että ihmiset haluavat nähdä kun hän meikkaa ja höpöttelee samalla rennosti omia kuulumisiaan.

Alix Earle sai pienen ajan sisällä itselleen miljoonayleisön TikTokissa. Nainen on alkanut tienaamaan kunnolla omalla kanavallaan ja on päässyt sotkuisesta opiskelijakämpästään muuttamaan omaan kauniisteen ja valoisaan asuntoon Miamissa.

Nyt Alix Earle esittelee Alluren julkaisemalla videolla miten hän loihtii kasvoilleen meikin, jonka avulla hän saa mahdollisimman hyvin aknensa peitettyä. Samalla nainen avautuu haasteista, joita hänellä on ollut ihonsa kanssa. Alix Earle oli jopa lopettamassa videoiden tekemisen, koska hän oli niin epävarma omasta ulkonäöstään finnien ja aknearpien vuoksi.