Asianajaja menetti työnsä – ulosti Pringles-purkkiin ja heitti sen ikkunasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes 50 vuoden ajan asianajajana työskennellyt mies on pidätetty Yhdysvalloissa virastaan hämmentävän teon vuoksi. Ohion osavaltiossa asuva Jack Blakeslee heitti autostaan ulos Pringles-purkin, joka oli täynnä hänen omia ulosteitaan.

Blakeslee oli täyttänyt tyhjän Pringles-purkin ulosteellaan marrakuussa 2021. Tämän jälkeen hän ajoi rikoksen uhrien edunvalvontakeskus Haven of Hopen parkkipaikalle ja heitti avoimen purkin parkkipaikalle. Edunvalvontakeskuksessa työskennellyt henkilö edusti uhrin omaisia oikeustapauksessa, jossa Blakeslee toimi murhasta syytetyn asianajajana.

Teko tallentui myös valvontakameran videolle. Asianajaja myönsi syyllistyneensä järjestyshäiriöön ja roskaamiseen. New York Post -lehden mukaan hänet tuomittiin maksamaan sakkoja ja oikeudenkäyntikuluja 284 dollarin edestä.

Blakeslee kiisti kurinpitolautakunnan kuulustelussa heittäneensä ulostepurkin tahallaan edunvalvojan työpaikan eteen. Miehen mukaan hänellä on tapana ulostaa purkkeihin ja heitellä niitä autostaan pilailutarkoituksissa ”höyryjen päästelemiseksi”. Ohion korkein oikeus pidätti Blakesleen virastaan vuoden ja kuuden kuukauden ajaksi.