Diandra sai kutsun Linnan juhliin – esitteli kutsua somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itsenäisyyspäivän vastaanotto eli tuttavallisemmin Linnan juhlat järjestetään perinteiseen tapaan 6. joulukuuta. Kutsuttujen joukossa on tänäkin vuonna useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, myös viihdealan tähtiä.

Laulaja Diandra paljasti sosiaalisessa mediassa saaneensa kutsun Linnan juhliin. Hän esitteli kutsua Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

– Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöä ja Tohtori Jenni Haukiota nöyrästi kiittäen! Olen suunnattoman kiitollinen tästä kunniasta, Diandra kirjoitti sydänemojien kera.

Julkisuuteen alun perin vuoden 2012 Idols-voiton jälkeen noussut Diandra on ollut mukana Linnan juhlissa aikaisemminkin, mutta hieman toisenlaisessa roolissa. Hän oli nimittäin esiintymässä vuosien 2017 ja 2020 juhlissa Kaartin Combon solistina. Tänä vuonna Kaartin Combon solistina on laulaja Ilta.