Kim Kardashian poseeraa koiralehden kannessa – eikä edes pidä koirista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian on nykyään monessa mukana. Hän aikoo tuottaa The 5th Wheel -elokuvan, jonka pääroolia hänen on myös määrä näytellä itse. Kim Kardashian on myös kiireinen omien yritystensä kanssa niin kauneuden kuin vaateteollisuudenkin parissa.

Kim Kardashian on aina haaveillut kuuluisuudesta. Kun Kardashianit sarja lähti nousuun vähitellen vuoden 2007 aikana, hän alkoi unelmoimaan siitä, että hän pääsisi poseeraamaan lehtien kansiin. Naisen suurimpana haaveena oli tietenkin Voguen kanteen pääseminen, jota pidettiin mahdottomana tähden lyhyyden ja kurvikkuuden vuoksi.

Kim Kardashian on todistanut epäilijät vääräksi ja poseerannut niin Voguen kuin lukemattomien muidenkin lehtien kansissa. Naisen ensimmäinen kansikuva oli People-sivuston mukaan K9-koiralehden kannessa vaikka tähti ei itse edes pidä koirista.

– Olisin tehnyt mitä tahansa päästäkseni minkä tahansa lehden kanteen, Kim Kardashian kertoi.