Elokuvalegenda Spinal Tap saa jatkoa – mukana joukko tunnettuja muusikoita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

This is Spinal Tap lukeutuu niin musiikkielokuvien kuin komedioidenkin klassikoihin. Dokumentin tyyliin toteutetussa elokuvassa seurattiin fiktiivisen heavy metal -yhtye Spinal Tapin kiertue-elämää ja edesottamuksia.

Nyt This is Spinal Tap -ohjaaja Rob Reiner on paljastaut elokuvan saavan jatkoa. Ohjaaja kertoi RHLSTP with Richard Herring -podcastissa elokuvan kuvausten alkavan jo helmikuussa. Reinerin mukaan alkuperäinen näyttelijäkaarti on mukana myös jatko-osassa.

Reiner paljasti elokuvassa olevan mukana myös tosielämän muusikoita. Elokuvassa tulevat vilahtamaan ainakin Beatles-tähti Paul McCartney, Elton John ja countrymuusikko Garth Brooks. Reinerin mukaan jatko-osassa on luvassa lisää yllätysvieraita.

Alkuperäinen This is Spinal Tap sai ensi-iltansa vuonna 1984. Fiktiivisen rockyhtyeen jäseniä elokuvassa näyttelivät Christopher Guest, Michael McKean ja Harry Shearer. Elokuva julkaistiin Suomessa nimellä Hei me rokataan!.