Tom Schwartz ei enää häpeä poikamiesboksiaan: ”Kehtaa tuoda naisvieraita”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa. Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Viime kaudella nähtiin miten Tom Schwartz ja Katie Maloney erosivat.

Sarjassa on seurattu vuosien ajan Tom Schwartzin ja Katie Maloneyn parisuhdetta. He olivat pitkään yhdessä, menivät naimisiin ja yrittivät saada lasta. Fanien yllätykseksi viime tuotantokausi alkoi sillä, että Katie kertoi heidän eronneen. Schwartzin rakkauselämässä on eron jälkeen ollut melko hiljaista.

Suureksi puheenaiheeksi on noussut Tom Schwartzin koti. Miehen asunto oli aina sotkuinen, muuttolaatikoiden valtaama ja sieltä puuttui monia olennaisia huonekaluja. Schwartz kuvaili kotiaan tällöin masennuskammioksi.

Nykyään asunto on kuitenkin jo sellainen, että Tom Schwartz kehtaisi kutsua sinne vieraita. ”Televisio ei ole enää lattialla vaan minulla on tyylikäs yöpöytä sille”, Schwartz kommentoi People-sivuston mukaan. Enää mies ei häpeäisi kutsua kotiinsa naisvieraita. 40-vuotiaan Schwartzin mielestä koti henkii edelleen keski-iän kriisiä ja avioerosta toipumista, mutta siellä on kuitenkin jo hieman kodikkaampaa.