Adriana Liman ulkonäköä kritisoitiin – meikkiguru vastasi näyttävästi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Adriana Lima teki taannoin upean näyttäytymisen uuden Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Naisen ulkonäkö sai aikaan paljon yllättävän negatiivisia kommentteja, joissa mietittiin muun muassa sitä mitä kauneusleikkauksia tähdelle on viime aikoina tehty. Naista myös sanottiin Nikkie Tutorials -kanavan meikkitaiteilijan näköiseksi.

Nyt Nikkie Tutorials päätti noteerata kuulemansa kommentit. Hän katsoi mallin kuvia ja totesi, että Adriana Lima näyttää upealta. Hän itse ei huomaa samannäköisyyttä, mutta päätti loihtia itselleen samanlaisen iltameikin ja katsoa tekisikö se hänestä Adrianan näköisen.

Nikkie meikkasi kasvoilleen saman meikin irtoripsineen ja kirkkaan punaisine huulineen. Hän asetteli päähänsä vielä tumman peruukin. Nikkien meikistä tuli hyvin samanlainen kuin Adriana Limankin meikistä ja joku voisi sanoa heidän näyttävän samalta. Nikkie ei silti vieläkään allekirjoita itse tätä väitettä.

@nikkietutorials do I look like Adriana Lima?! #foryou #fyp ♬ original sound – nikkietutorials