Brittihovin paljastuskirjasta skandaali – kirjailija kiistää yhteydet Meghan Markleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Endgame-paljastuskirjan brittihovista kirjoittanut kirjailija Omid Scobie ei ole kertomansa mukaan Sussexin herttuattar Meghanin ystävä. Asiaa kysytään mieheltä usein, mutta hänen mukaansa Meghan tai aviomiehensä prinssi Harry eivät ole antaneet kirjailijalle henkilökohtaista tietoa tuoreimpaan teokseen.

Hän on aiemmin kirjoittanut pariskunnan elämäkerran nimeltä Finding Freedom. Kirjailija toivoo palaavansa myydyimpien listalle uudella teoksellaan, ja kirja on ollut jo muutaman viikon otsikoissa ennen ilmestymistään. Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival -teoksessa on runsaasti paljastuksia, mutta yksikään tieto ei ole peräisin Sussexin herttuaparilta, Scobie kommentoi London Evening Standard -sanomalehdelle.

– Heidän ympärillään on tarpeeksi ihmisiä, jotka tietävät asioiden todellisen laidan läpikotaisin, kirjailija kertoo.