Ennustaja pysäytti surullisen Anne Hathawayn kadulla – sitten sanat osuivat oikeaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Anne Hathaway tunnetaan monista elokuvista, kuten Prinsessapäiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan. Tällä hetkellä tähti kiertää haastatteluissa promoamassa uutta Eileen-elokuvaansa, joka on psykologinen trilleri.

Anne Hathaway oli vieraana Drew Barrymoren omassa keskusteluohjelmassa ja kertoi Barrymorelle hauskasta sattumasta. Hathaway oli juuri kuullut, että hän olisi saanut haluamansa työn, mutta ei voinut ottaa sitä vastaan koska oli lupautunut jo toiseen työhön. Hän oli surullisena kävellyt Los Angelesissa kirpputorilla, kunnes eräs nuori nainen oli pysäyttänyt hänet.

Nainen oli kertonut Anne Hathawaylle olevansa selvännäkijä. Hänellä oli Hathawaylle viesti: ”Sinua estettiin juuri tekemästä jotain, mutta kaikki tulee menemään hyvin. Sinä olet väärällä polulla. Sinun kuuluisi olla kuin Drew Barrymore”, Hathaway kertoi ennustajan neuvoneen.