Kuusikymppisenä synnyttänyt Brigitte Nielsen hedelmöityshoidoissa 13 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen takavuosien seksisymboli ja näyttelijätär Brigitte Nielesen sai viisi vuotta sitten tyttölapsen, nimeltään Frida. Nyt kuusikymppinen äiti on kertonut, että raskausaika oli helppoa, mutta sen saavuttaminen oli työn ja tuskan takana.

– Se on hyvin henkilökohtainen asia. Hormonihoidot ja kaikki ne testit, en usko, että se sopii kaikille. Ja se voi olla hyvin kallista, 13 vuotta hedelmöityshoitoja ennen raskautta saanut huippumalli kertoo.

Brigittellä on Fridan lisäksi myös neljä poikaa: Julian, Killian, Douglas ja Raoul. Pojat ovat syntyneet aiemmista avioliitoista. Hän kuitenkin pitää viimeisintä raskauttaan kaikista helpoimpana. Hän on ollut naimisissa Mattia Dessìn kanssa vuodesta 2006 ja yhteinen lapsi oli hartaasti toivottu. Yllättäen hedelmöittymisen jälkeen kaikki on ollut helppoa, vaikka naisen korkea ikä oli suuri riskitekijä.

-Neuvoni on, että jos voit odottaa, niin älä hanki lasta parikymppisenä, koska se on liian nuori ikä. Matkustele, nauti työn tekemisestä. Laita ansaitsemasi rahat syrjään ja opi tuntemaan itsesi paremmin. Koska lapsesta on elinikäinen vastuu, ja se muuttaa vapauttasi merkittävästi, Nielsen kertoi People-lehdelle.