Näin tehdään talven trendikkäin meikki – lopputulos kuin ihminen palelisi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime talvena alkoi nousemaan suosituksi meikkitrendi, jossa naiset meikkasivat kasvonsa siten, että he näyttivät palelevan. Punakat ja osittain kalpeat kasvot näyttävät samaan aikaan sekä kauniilta että siltä kuin henkilö seisoskelisi ulos pakkasessa.

TikTokissa hyvin suosittu meikkitaiteilija Sydney Purl on nyt esitellyt videolla hänen kahdelle miljoonalle seuraajalleen miten pakkasmeikki syntyy. Kaiken keskiössä on hyvin vaalea peiteaine, kylmän pinkki poskipuna ja hohtavan valkoinen korostuspuuteri.

Tässä meikkityylissä ihoon tuodaan kalpeutta valkoisen peiteaineen avulla otsaan, leukaan ja silmien alle. Sen jälkeen kylmän pinkkiä poskipunaa levitetään reilusti niin poskille kuin nenänpäähänkin. Sen jälkeen nenän vartta ja silmien sisänurkkia korostetaan valkoisella. Kimalletta kasvoille tuodaan vielä korostuspuuterin avulla ja sitä sipaistaan myös luomillekin.

@sydneypurl Return of the cold girl makeup 😋❄️ Using: @KVD BEAUTY lock it concealer @madebymitchell sweet cheeks blursh @FlowerKnows 花知曉 unicorn blush @nyxcosmetics_uk jumbo milk liner @makeupbymario crystal reflector @Lancôme lash idiole mascara (absolute fave for the last 2 months!) @Doll Beauty boy bye lip liner @collectioncosmetics lip and cheek stain @NARS Cosmetics lover to lover lipgloss #imcoldmakeup #imcoldmakeuptrend #coldgirlmakeup #makeup ♬ original sound – ci