Sointu Borg estottomissa poseerauksissa: ”Ihan femme fatalena”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaillut Sointu Borg kaipaa jo kovasti pian koittavaa lomaansa, mutta sitä ennen on aika julkaista uusin teos äänikirjana. Sointu nimittäin muistutti somessa, että julkaisupäivä on nyt.

Borg muistutti asiasta estottomalla kuvasarjalla, jossa hän poseeraa erittäin näyttävästi dramaattisessa antavassa pikkumustassa. Hän itsekin toteaa kuviensa yhteydessä, että ”Ihan femme fatalena, koska mikspä ei.” Taannoin Sointu kertoi mitä loma hänelle tarkoittaa.

– Aion pitää pitkän semmosen ja heittää puhelimen mereen. Kukaan ei saa sillon kiinni. Oi, mikä olotila. Ei whatsappia, velvollisuuksia, sähköposteja, en vastaile somessa, katkaisen kaiken yhteyden sivistykseen. Jos joku tarvitsee silloin jotain, se on voi voi, Sointu Borg linjasi taannoin.