Vodkasta tehdään nyt pastaa – Hailey Bieberin resepti leviää nyt verkossa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin mallivaimo Hailey Bieber on alkanut jullkaisemaan omilla sosiaalisen median kanavillaan viime vuosien aikana paljon ruokaan liittyviä videoita. Nainen rakastaa ruoanlaittoa ja esittelee herkullisia reseptejä niin YouTubessa kuin lyhyillä TikTok-videoillaankin.

Tällä kertaa Hailey Bieber päätti treffi-iltaa varten valmistaa hänelle ja Justinille parmesaanikanaa ja vodkapastaa. Vodkapastasta levisi jo vuosia sitten paljon videoita sosiaalisessa mediassa sen jälkeen kun huippumalli Bella Hadid kertoi, että se kuuluu hänen suosikkiresepteihinsä.

Aluksi Hailey Bieber kuullottaa pannulla öljyssä valkosipulia ja sipulia. Sen jälkeen hän lisää pannulle tomaattipyreen ja hieman vodkaa. Lopuksi pastakastike kruunataan kuohukermalla ja maustetaan suolalla, pippurilla, yrttisekoituksella ja valkosipulijauheella. Kastikkeen joukkoon sekoitetaan keitetty kierrepasta ja ateria on valmis.

@haileybieber @HexClad ♬ original sound – Hailey Bieber