Billie Eilish tuli kaapista ja ihmettelee nyt reaktioita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish kertoi marraskuussa Variety-lehden haastattelussa tuntevansa fyysistä vetoa naisiin. Nyt tähti on kommentoinut tarkemmin kaapista tulemista. Eilishin mukaan hän ei halunnut tehdä asiasta isoa numeroa.

– Ajattelin asian olevani ilmiselvää. En tiennyt, että ihmiset eivät tiedä, Eilish kertoi haastattelijalle Varietyn Hitmakers -tapahtuman punaisella matolla.

– Näin sen artikkelin ja totesin tulleeni ilmeisesti kaapista. Ok, hienoa, artisti jatkoi.

Eilish kertoi marraskuussa Variety-lehden haastattelussa tuntevansa fyysistä vetoa naisiin, mutta pelkäävänsä samalla heidän kauneutta ja läsnäoloa. Artisti kommentoi asiaa vielä Instagramissa Variety Hitmakers -tapahtuman jälkeen. Somepäivityksessään hän ei tosin ollut innoissaan jouduttuaan kommentoimaan seksuaalisuuttaan punaisella matolla.

– Kiitos Varietylle palkinnostani ja myös siitä, että he paljastivat suuntautumiseni punaisella matolla sen muista tärkeistä asioista juttelemisen sijaan. Pidän pojista ja tytöistä. Jättäkää minut jo rauhaan asiasta, Eilish avautui.