Nainen heitti pikaruokalan työntekijää annoksella – oikeus määräsi töihin ravintolaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintolan työntekijää vastaan hyökännyt nainen on saanut jokseenkin epätavallisen rangaistuksen. Hän joutuu oikeuden päätöksellä itse kokemaan, minkälaista pikaruokaravintolan työntekijän arki on.

Rangaistuksen taustalla on syyskuussa Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevassa Chipotle-ravintolassa tapahtunut välikohtaus. 39-vuotias Rosemary Hayne kuvattiin haukkumassa tiskin takana töissä ollutta Emily Russellia. Russell yritti rauhoitella asiakasta, mutta lopuksi Hayne heitti täyden bowl-annoksen työntekijän kasvoille.

Hayne poistui ravintolasta, mutta paikalla olleet asiakkaat ottivat hänen autonsa rekisterinumeron ylös. He ottivat yhteyttä poliisiin. Hayne sai syytteen pahoinpitelystä.

Hayne oli saamassa 180 vuorokauden vankeustuomion, mutta oikeuden tuomari tarjosi hänelle keinoa vähentää vankeusaikaa työskentelemällä Chipotlessa. Hayne suostui ehtoihin. Hänen täytyy työskennellä pikaruokalassa 20 tuntia viikossa seuraavien kahden kuukauden ajan vähentääkseen vankeustuomiota 60 vuorokauden pituiseksi.

Ravintolapäällikkönä työskennellyt Russell kertoi Washington Post -lehdelle yrittäneensä suojella 17-vuotiasta työntekijää vihaiselta asiakkaalta. Hän lopetti työnsä Chipotle-ravintolassa välikohtauksen jälkeen.

@elvdubz #Chipotle #karen #attack #hit ♬ original sound – wvlzqz 19