Sisarvaimojen Kody Brown valittaa: ”Janelle halusi vain sänkyyn”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Kolme naista on nyt jättänyt suurperheen ja ryhtynyt keskittymään enemmän omaan hyvinvointiinsa. Aiemmin äärimmäisen lojaali ja uskollinen Janelle Brown kyllästyi erityisesti Kody Brownin syyttelyyn.

Nyt Kody Brown on väittänyt, että Janelle oli miehensä kanssa ainoastaan sänkyhommia halutessaan. Kody on paljastanut asian Sisarvaimot-sarjan keskusteluohjelmassa, joka on kuvattu viimeisimmän tuotantokauden jälkeen. Kody aneli aiemmin Janellea takaisin henkiseen liittoon kanssaan, mutta nyt hän kääntää takkinsa.

– Olin hänelle vain lihakimpale, jota hän käytti hyväkseen. Hän oli ainoastaan kiinnostunut vatsalihaksistani, Kody sanoi.

Janelle on aiemmin kehunut vuolaasti pariskunnan intiimiä elämää, mutta se ei valitettavasti riitä onnistuneen avioliiton ylläpitämiseen etenkään silloin, jos hän joutuu kasvattamaan yksin pariskunnan kuutta lasta.

– Olen todella väsynyt Robynin ja Kodyn valittamiseen. Kody käyttäytyy kuin hän olisi ainoa ihminen, joka on tullut torjutuksi. Hänen kipua pitäisi ymmärtää. Esimerkiksi tilanne Christinen kanssa on kasvanut pitkän ajan kuluessa ja Kody esittää yllättynyttä. Suhtaudun koko juttuun: ”Okei, tällaista tänään”, Janelle Brown kertoi aiemmin ja viittasi Kodyn suosikkivaimon Robynin paapomiseen ja ex-miehensä uhriutumiseen.