Jennifer Lopez häikäisi punaisella matolla – rintojen alaosa paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, laulajana ja yrittäjänä tunnettu Jennifer Lopez lukeutuu niihin julkkiskaunottariin, jotka eivät tunnu ikääntyvän ulkonäkönsä puolesta lainkaan. Nyt 54-vuotias tähti ihastutti jälleen punaisella matolla miehensä Ben Affleckin kanssa.

Jennifer Lopez saapui Elle -lehden järjestämään Women In Hollywood 2023 -gaalaan kauniissa kaksi-osaisessa asussa. Asuun kuului musta hame sekä kiiltävän hopeinen yläosa, joka muistutti kilpeä. Ylä- ja alaosan väliin jäi sen verran tilaa, että naisen treenattuja vatsalihaksia ei voinut olla huomaamatta.

Asussa näyttävänä yksityiskohtana toimi se, että kilpi ei peittänyt Jennifer Lopezin rintoja kokonaan. Kilpi oli juuri sen verran liian lyhyt, että tähden paljaiden rintojen alaosa näkyi asun alta. Iltapuku istui Lopezin ylle kauniisti ja siinä oli myös näyttävä avonainen selkä.