Poets of the Fall esiintyy jopa 100 miljoonalle katsojalle – soittaa Alan Wake -bändinä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen rockyhtye Poets of the Fall nähdään torstain ja perjantain välisenä yönä keikalla, joka tavoittaa maailmanlaajuisen jättiyleisön. Yhtye esiintyy Old Gods of Asgard -nimellä pelialan The Game Awards -gaalassa Los Angelesissa. Poets of the Fall esiintyy pelialan tapahtumassa, sillä yhtyeellä on vahva kytkös suomalaisen Remedy-yhtiön peleihin.

Yhtyeen alter ego Old Gods of Agardilla on merkittävä rooli esimerkiksi tuoreessa Alan Wake 2 -pelissä. Yli kolmituntinen The Game Awards alkaa Suomen aikaan kello 02.30 perjantain vastaisena yönä. Remedyn Alan Wake 2 keräsi Baldur’s Gate 3 -pelin kanssa eniten ehdokkuuksia. Ehdokkuuksia tuli yhteensä kahdeksan, muun muassa vuoden parhaan pelin kategoriassa.

Tapahtuma vetää jättiyleisön paitsi paikan päälle, myös verkossa esitettävän suoran lähetyksen äärelle. Gaalaa on mahdollista seurata ilmaiseksi muun muassa Youtubessa, Twitchissä, Facebookissa ja TikTokissa. Viime vuonna livestream-lähetystä seurasi yli 103 miljoonaa katsojaa.