Räppäri Stepan levyn tuotot hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 15 vuoden ajan uraa musiikin parissa tehnyt suomalainen räppäri Stepa julkaisee uuden levyn. Sodankylältä kotoisin olevan artistin uuden albumin tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Stepan perjantaina 8. joulukuuta julkaistava levy kantaa nimeä Kodittomat.

Albumilla vierailevat Kube, Eevi Stöö, Mactopias ja Meena Betula. Tuotannosta vastaavat muun muassa Aksim, Pehmee Goo ja Janne K. Stepa kuvailee albumia erilaisista aikatauluista ja yhteistöistä koostuvaksi musiikilliseksi mosaiikkiksi. Kappaleita levyllä on viimeisten neljän vuoden ajalta, ja niiden inspiraatiot ovat muovautuneet kymmeniä kertoja. Albumin tuotot lahjoitetaan vähävaraisille perheille Hope ry -hyväntekeväisyysyhdistyksen kautta.

– Ei tämä levy maailmaa pelasta, mutta ehkä joku saa itselleen luistimet tai värikynät, joilla värittää maailmaa. Kuka vaan voi auttaa ketä vaan, joten toivotaan, että tämä auttaa jotakuta saamaan pienen jeesin harrastuksiin tai elämään. Minäkin olen saanut apua niin paljon, että tämä on vähintä mitä voin tehdä, Stepa kertoo tiedotteessa.