Jessica Simpson nauttii uudesta elämäntyylistä: ”Tunnen olevani taas parikymppinen”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson on kirjoittanut aikoinaan kirjan, joka kantaa nimeä Open Book. Nimensä mukaisesti kirjassa nainen kertoo avoimesti lapsuuden traumoistaan ja paljastaa myös yksityiskohtia hänen alkoholiongelmastaan. Nyt laulaja on ollut kuusi vuotta ilman alkoholia.

Jessica Simpson nauttii tällä hetkellä raittiudesta ja terveellisistä elämäntavoista. Tähti on kertonut pitävänsä siitä miten läsnä hän pystyy nyt olemaan keskusteluissa. Yksi iso alkoholin jättämisen myötä huomatuista positiivisista vaikutuksista on ollut Simpsonin mukaan myös se miten ylimääräiset kilot pysyvät loitolla.

Jessica Simpson on E! News -sivuston mukaan kertonut huomanneensa, että alkoholin jättäminen vaikutti heti hänen vartaloonsa ja on auttanut myös painonhallinnassa. 42-vuotiaan tähden mielestä itseään on kuitenkin tärkeää rakastaa kaikissa eri elämänvaiheissa. Jessica Simpson voi tällä hetkellä fyysisestä niin hyvin, että hän on kokenut olevansa taas kuin parikymppinen.