Tony Hawk julkaisi kuvan poikansa ja Frances Bean Cobainin häistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Courtney Loven ja Kurt Cobainin tytär Frances Bean Cobain meni tänä vuonna naimisiin ammattilaisskeittaaja Tony Hawkin pojan, Riley Hawkin kanssa. Pariskunta vietti häitään 7. lokakuuta. Sosiaalisessa mediassa ei kuitenkaan nähty juurikaan kuva- tai videomateriaalia häätilaisuudesta.

Nyt Tony Hawk on julkaissut ensimmäisen julkisen kuvan poikansa ja Frances Bean Cobainin häistä. Otoksessa pariskunta nähdään juhlatamineissa läheisissä tunnelmissa.

– Hyvää 31. syntymäpäivää tälle upealle, lahjakkaalle nuorelle miehelle. Olen kiitollinen että hän löysi elämänsä rakkauden ja terveellisen, kunnollisen lähestymistavan aikuisuuteen, Tony kirjoitti kuvatekstissä.

– Meillä oli mahtavaa häissä ja rakastamme sinua, Riley! (Frances, näytä tämä julkaisu pojallemme sillä hän ei ole enää Insta-kuplassa), julkaisu jatkui.

Riley ja Frances Bean seurustelivat parin vuoden ajan ennen avioliiton satamaan purjehtimista. Tony Hawkilla on myös kolme muuta lasta, 24-vuotias Spencer, 22-vuotias Keegan ja 15-vuotias Kadence.