Auto varastettiin Nurmijärvellä – tilalle jätettiin toinen varastettu auto

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nurmijärvellä tutkitaan autovarkautta, jossa oli erikoisiakin piirteitä. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Nurmijärven kirkonkylällä Toreenitiellä sijaitsevan asunnon pysäköintipaikalta varastettiin henkilöauto sunnuntaina aamulla. Tilalle jätettiin toinen ajoneuvo.

Auton omistaja oli ehtinyt näkemään autovarkauden ikkunasta. Hänen ehtiessä ulos varas oli kuitenkin ajamassa jo pakoon. Omistajan yllätykseksi varas oli jättänyt hänen autonsa tilalle toisen henkilöauton, joka paljastui myöhemmin varastetuksi ilmoitetuksi.

Poliisi pääsi auton jäljille samana iltapäivänä. Hätäkeskus sai tuoolloin ilmoituksen autosta, joka oli jäänyt kiinni lumeen Kytäjäntien viereisellä pellolla. Poliisi tavoitti epäillyn tekijän seuraamalla autolta metsään johtaneita jalanjälkiä.

Rikoskomisario Anssi Murton mukaan mies otettiin kiinni ja kuljetettiin Hyvinkään poliisivankilaan. Poliisi epäilee miehen liittyvän myös kahteen muuhun sunnuntaina tapahtuneeseen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.