Kevin Bacon muutti aikoinaan New Yorkiin – joutui tuntemattoman kämppikseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tähteydestä haaveileva muuttaa suuriin kaupunkeihin kuten New Yorkiin tai Los Angelesiin. Kaupungit ovat hyvin kalliita ja etenkin asuminen maksaa paljon, minkä vuoksi useimmat näyttelijät ja artistit joutuvat aluksi hyvin erikoisiin asumistilanteisiin tuntemattomien ihmisten kanssa.

Nyt näyttelijä Kevin Bacon kertoi Kelly Clarksonin haastateltavana miten hän muutti New Yorkiin vuonna 1976. Hänellä ei ollut varaa asua yksin, minkä vuoksi hän päätyi asumaan tällöin tuntemattoman miehen kanssa pienessä kaksiossa. Bacon asui lopulta miehen kanssa neljä vuotta ja heistä tuli hyvät ystävät, jotka pitävät edelleen tiiviisti yhteyttä.

– Hän oli klassista pianoa soittava muusikko ja mielestäni oli hyvin siistiä kuulla hänen soittamistaan asunnolla, Kevin Bacon muistelee.

Kevin Bacon on pitkän linjan elokuvatähti, joka on palkittu roolitöistään lukuisilla elokuva-alan palkinnoilla. Hollywoodin tähtikastiin lukeutuva näyttelijä on tullut tutuksi rooleistaan muun muassa JFK, Apollo 13 ja X-Men: First Class -elokuvissa.