Mokoma julkaisee keväällä uuden levyn ja lähtee kiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen metalliyhtye Mokoma aktivoituu jälleen ensi vuonna. Yhtye julkaisee ensimmäisen uuden pitkäsoittonsa yli viiteen vuoteen ja suuntaa kiertueelle keväällä. Kiertue alkaa maaliskuussa ja jatkuu huhtikuulle.

Mokoman järjestyksessä 12. albumi kantaa nimeä Myrsky. Levyn on tuottanut vuoden 2023 Emma-gaalassa vuoden tuottajan ja musiikintekijän palkinnon voittanut Jonas Olsson. Albumi julkaistaan 8. maaliskuuta 2024.

– Sovitimme näitä fyysisestikin varsin vaativia kappaleita treenikämpällä ja ihmettelimme, kuinka meillä vieläkin voi olla näin paljon vitutusta ja tunteenpaloa jäljellä. Alkoi käydä ilmeiseksi, että tämä albumi ei tule tekijäkaartillemme olemaan mikään ohimenevä puhuri, vaan tuntuvasti raivoisampi ilmiö. Suoranainen myrsky, kertoo tiedotteessa Mokoman laulaja Marko Annala.

Mokoman levynjulkaisukiertue:

15.03 Helsinki – Tavastiaklubi

22.03 Tampere – Pakkahuone

23.03 Seinäjoki – Rytmikorjaamo  S/K-18

05.04. Turku – Apollo Live Club

12.04. Lahti – Finlandiaklubi    S/K-18

13.04. Kuopio – Sawohouse

19.04. Jyväskylä – Lutakko S/K-18

20.04. Jyväskylä – Lutakko K-18