Äiti ja tytär ovat kuin identtiset siskokset – ostavat mätsäävät vaatteet ja omaavat samanlaiset kampaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan sMothered-niminen sarja seuraa erikoisesti käyttäytyviä äitejä ja heidän tyttäriä. Yksi televisio-ohjelmaa tähdittävistä kaksikoista on Gabriella ja Catherine Vitorigo. He voisivat olla ulkonäkönsä puolesta identtisiä sisaruksia.

– Tiedättekö sen tunteen, kun yhtäkkiä voit katsoa toisen ihmisen sielun sisään ja saada tietynlaisen yhteyden? Meillä on ollut tämä yhteys Gabriellan syntymästä asti, se oli kuin taivaallista. Hän on enkeli, Catherine sanoo tyttärestään.

Naisella on myös kaksi muuta tytärtä, mutta yhteys heidän kanssaan ei ole samanlainen kuin Gabriellan kanssa. Gabriella myöntää, että äitinsä on hänen suurin idolinsa. Hänen unelmanaan on tulla jonakin päivänä Miss Connecticut USA:ksi äitinsä tavoin.