Emilia Clarke näyttelijäksi haluaville: ”Pohtikaa muita ammatteja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Emilia Clarke nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Game of Thrones -sarjan myötä. Sen jälkeen 37-vuotias näyttelijä on esiintynyt useissa elokvuvissa ja tähdittänyt myös uutta Disney+ -palvelun Secret Invasion -nimistä vakoilutrillerisarjaa.

Nyt Emilia Clarke nähdään Harper’s Bazaar UK -sivuston kuvaamalla pitkällä YouTube-videolla, jossa näyttelijä kertoo elämästä oppimiaan asioita. Clarken mukaan menestyminen on sitä, että saa tehdä asioita, joita haluaa ja joista nauttii. Tähden mielestä on täysin toissijaista menestyykö elokuva, koska hän on itse jo menestynyt saatuaan työskennellä arvostamiensa ihmisten ympäröimänä tehden työtä, jota hän itse rakastaa.

Emilia Clarke tiesi jo kaksivuotiaana, että hän haluaa näyttelijäksi. Nainen itse kuitenkin neuvoo muita näyttelemisestä haaveilevia miettimään myös muita ammatteja. Clarke on kokenut näyttelemisen parissa parhaimpia ja huonoimpia hetkiään. Tähti myös varoittaa, että suuri osa näyttelijän työtä on olla välillä työttömänä.

Emilia Clarke kertoo tuntevansa itsensä kaikkein kauneimmaksi päivinä, jolloin hänellä on puhtaat hiukset. Tällaisia päiviä on viikossa yleensä kaksi, koska nainen paljasti pesevänsä hiukset kaksi kertaa viikossa. Sen lisäksi myös rakkaiden ihmisten seura saa naisen tuntemaan olonsa kauniiksi.