MTV-teiniäidit riidoissa: Jenelle Evansin aviomies kutsui Farrah Abrahamia prostituoiduksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans on ollut vuosikausia tukkanuottasilla samasta sarjasta kuuluisuuteen nousseen ja niin ikään tuotantoyhtiöstä potkut saaneen Farrah Abrahamin kanssa. Nyt Jenelle Evans on keskellä perheskandaalia, jossa hänen poikansa on otettu lastensuojelun huostaan – jälleen kerran.

Mitä tekee Jenelle Evansin aviomies David Eason? Tietysti ryhtyy haukkumaan vaimonsa vihaamaa Farrah Abrahamia julkisesti netissä. Hän kirjoitti Facebookiin, että lastensuojelu saattaisi olla kiinnostunut myös Farrah Abrahamin toimista liittyen maksullisen seuran tarjoamiseen.

Nainen on tiettävästi tarjonnut escort-palveluita, mutta David Eason väittää hänen lapsensa olleen mukana toiminnassa, Ashley’s Reality Roundup uutisoi.

– Minä kutsuisin toimintaa prostituutioksi, mutta hei, kerron ainoastaan mitä minulle on kerrottu hänen lähipiiristään, Eason kirjoitti TMZ:n julkaisuun Facebookissa.

Kerroimme aiemmin, että Jenelle Evans on aktivoitunut maksullisella OnlyFans-sivustolla. Lähipiirin mukaan Jenellen paljastelu maksua vastaan on saanut hänen vanhimman poikansa Jacen tuntemaan itsensä nöyryytetyksi.