Realityhottis kuvattiin alastomana suihkussa: ”Nahkahousut…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettyä Vanderpump Rules -realitysarjaa tähdittänyt laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheutti käytöksellään runsaasti ihmetystä ohjelmassa. Nainen oli lähes poikkeuksetta humalassa hyvin riidanhakuinen ja julma etenkin muita naisia kohtaan. Kaikki kuitenkin muuttui kun Lala Kent päätti lopettaa juomisen kokonaan.

33-vuotias realitytähti on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa otoksessa, jossa hänet on kuvattu alastomana suihkussa. Hän on kuvassa kiivennyt kurkistelemaan suihkun vieressä olevan seinän oli ja kysyy onko joku kateellinen hänen nahkahousuistaan.

Taannoin Kent kertoi olleensa viisi vuotta raittiina ja työskentelevänsä edelleenkin päivittäin sen eteen, että hän ei tulisi enää koskaan juomaan alkoholia. Nainen juhli viiden vuoden merkkipaalua Chili’s-ravintolassa läheisten ystäviensä ja perheensä kanssa.

Lala Kent muisteli Instagramissa erästä päivää viiden vuoden takaa. ”Tänä päivänä näen mielessäni uudelleen hetken, jolloin saavutin pohjan”. Nainen heräsi voimattomana, mutta näki kuitenkin tunnelin päässä valoa ja päätti mennä AA-kerhon tapaamiseen.