Satakiloiset siskot -sarjan tähti löysi uuden rakkauden – muuttivat heti saman katon alle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjasta tuttu, kahden lapsen äiti Amy Slaton, on mennyt nopeasti rakkauselämässään eteenpäin erottuaan lastensa isästä Michael Haltermanista. Amy erosi Michaelista keväällä, mutta löysi jo kesällä uuden miehen elämäänsä. He muuttivat nopeasti saman katon alle asumaan ja tekivät seurustelusta julkista viime kuussa.

– Kipinät vain lensivät ja tiesin, että minun oli ryhdyttävä suhteeseen, Amy kertoi Entertainment Onlinelle.

Spekulaatiot alkoivat jo alkusyksystä, kun Slaton meni lastensa kanssa ravintolaan juhlimaan poikansa Glennin syntymäpäivää aiemmin elokuussa. Televisiotähti kuvasi syntymäpäiväjuhlinnan Youtube-julkaisuun. Videolla nähdään aiemmin tuntematon mies mustassa t-paidassa. Amy kutsuu miestä isukiksi videolla useaan eri otteeseen.

The Sun on selvitti jo loppukesästä, että Amyn uusi mies on Tony Rodgers -niminen heppu, joka on jopa muuttanut Amyn omistamaan taloon, Yhdysvaltojen Kentuckyyn.

Amy Slaton meni naimisiin Haltermanin kanssa yli neljä vuotta sitten ja olivat tunteneet toisensa lapsuudesta saakka. Seurustelu alkoi lukiossa. He saivat viime vuosina kaksi poikaa, Glennin ja Gagen. Parisuhteen ongelmat eskaloituivat eroon aiemmin tänä vuonna. Ero ja sen tuottamat vaikeudet nähdään Satakiloiset siskot -sarjan tuoreella tuotantokaudella.

https://www.tiktok.com/@amyhalterman87/video/7306258850066238763