Uusi Tampere -festivaali uudistuu – muuttuu usean tapahtuman sarjaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupunkifestivaali Uusi Tampere kokee tulevana kesänä ison uudistuksen. Festivaalin sijaan Uusi Tampere järjestetään vuonna 2024 usean erillisen tapahtuman sarjana. Uusi Tampere -keikat järjestetään viitenä perjantaina Tavara-aseman korttelissa.

Esiintymässä nähdään muun muassa Eevil Stöö & Stepa, Pehmoaino, Ruusut, Maustetytöt ja Scandinavian Music Group. Kesän ensimmäinen Uusi Tampere -ilta järjestetään 14. kesäkuuta ja viimeinen 2. elokuuta.

– Halusimme tehdä rakastetusta kaupunkifestivaalista entistä enemmän uuden kotipaikkansa näköisen, minkä vuoksi Uusi Tampereesta voi nyt nauttia pienempinä annoksina koko kesän ajan. Vuoden tapahtumapaikkana palkittu Tavara-asema taipuu upeasti tällaisiin yhteisöllisiin illanviettoihin, kuvailee tiedotteessa Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Tapahtumien liput tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 15. joulukuuta kello 10. Mukana on rajoitettu erä early bird -paketteja. Uusi Tampereen tapahtumakesä 2024 on seuraavanlainen:

Pe 14.6. EEVIL STÖÖ & STEPA, DJ KRIDLOKK, SENYA + dj:tPe 28.6. PEHMOAINO, MALLA DJ LIVE, tba + dj:tPe 12.7. RUUSUT, PAPERI T, tba + dj:tPe 26.7. MAUSTETYTÖT, LITKU KLEMETTI, VIITASEN PIIA + dj:tPe 2.8. SCANDINAVIAN MUSIC GROUP & IKUISET YSTÄVÄT, YONA, REBEKKA HOLI + dj:t