Pariisin olympialaiset lähestyvät – kymmenen suomalaista jo valittu

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi kesänä Euroopassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun Ranskan Pariisin olympialaiset kilpaillaan 26. heinäkuuta alkaen. Kesäolympialaisiin on tehty ensimmäisiä urheilijavalintoja ja kymmenen urheilijan joukossa on myös suomalaisen yleisurheilun kirkkaimpia tähtiä.

Suomen Olympiakomitean hallitus on valinnut mukaan kaksi ampumaurheilijaa, Eetu Kallioisen ja Aleksi Lepän. Purjehtijoista mukaan on päässyt Kaarle Tapper, Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen. Yleisurheilijoista mukana on tuttuja nimiä jo tämän vuoden maailmanmestaruuskilpailuista.

Juoksijoista olympialaisiin on valittu Viivi Lehikoinen ja Camilla Richardson. Seiväshyppääjä Wilma Murto ja moukarinheittäjä Silja Kosonen matkaavat myös Pariisiin. Lisäksi joukkueeseen on valittu kilpakävelijä Aku Partanen. Seuraavat valinnat tehdään maaliskuussa.