Jen Selterin biksupeppu upeissa merimaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti takamuksellaan maailmanmaineeseen noussut fitness-kaunotar Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Selter on poseerannut kameran edessä upeissa merimaisemissa korkealla kukkulalla, josta käsin kaukana hänen takanaan siintää suuria risteilyaluksia. Peppunsa esittelyn yhteydessä Jen muistuttaa seuraajiaan onnellisuuden salaisuuksista.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.