Britney Spears pettyi aviomieheensä: ”Käytin pienen omaisuuden luksusmatkoihin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Britney Spears ja Sam Asghari ilmoittivat viime syksynä eroavansa. Pariskunta seurusteli vuodesta 2016 lähtien ja avioituivat viime vuonna. Kun Britney Spears voitti oikeudessa oikeuden omaisuuteensa ja holhouksen päättymiseen, alkoi pariskunta matkustella ahkerasti luksuslomakohteisiin. Nyt Britney Spears katuu reissuja.

Noin 60 miljoonan suuruisen omaisuuden haltija Britney Spears teki aviomiehensä kanssa avioehdon. Laulaja kuitenkin tuki aviomiestään taloudellisesti ja osti ylellisiä matkoja. Nyt Britney Spears sanoo suoraan, että on pettynyt siihen. Pari haki eroa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin.

– Tietenkin hän tuntee olevansa pettynyt. Kuka tahansa tuntisi siten, kun kumppanisi ei ole tukena sillä tavalla kuin tarvitsisi. Britney varasi upeita, huippuluokan lomia ja maksoi kaiken. He menivät kaikkialle yksityisellä suihkukoneella, lähipiiristä kerrotaan Page Sixille.

Sam Asghari on 29-vuotias kuntovalmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Sam Asghari on eroa hakenut osapuoli. Hän oli 14 kuukautta naimisissa 41-vuotiaan poptähden kanssa.