Faith Liannen takapuoli paljastui – mekko jäi auttamatta pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kovaa nousua tekevä näyttävä vaaleaverikkö Faith Lianne ottaa nykyisin kaiken irti vartalostaan ja elättää itsensä sosiaalisen median vaikuttajana ja OnlyFans-tähtenä. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa.

Joulun kunniaksi Faith on poseerannut tonttuna, mutta jostain syystä hänen tonttuasunsa jäi auttamattomasti pieneksi ja paljasti hänen takapuolensa lähes kokonaan. Tämä tuskin Liannea häiritsee, ja hänen seuraajiaan vieläkin vähemmän.

Faith Lianne urheilee ja pelaa muun muassa jalkapalloa. Hänellä on valtava määrä seuraajia kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Hänen vanhempansa eivät aluksi hyväksyneen tyttärensä seksillä myyvää uraa, mutta kun kun hän ryhtyi maksamaan tuloillaan myös vanhempiensa laskut, niin ääni muuttui kellossa.