Heidi Klum otti yläosattomissa aurinkoa – ei halunnut rusketusraitoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen Heidi Klum on komeillut lähes koko uransa ajan supermallisarjassa, ja hänet on malliuransa lisäksi nähty julkisuudessa myös televisiossa sekä juontajana että tuomarina. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum täytti kesäkuussa 50 vuotta. Heidin tytär Leni Klum tekee nykyisin näyttävää malliuraa.

Kerroimme äskettäin miten Klum on viettänyt joululomaansa melko niukoissa asuissa, ja nyt vuorossa on ollut video auringonpalvonnasta. Ymmärrettävästi Heidi suoritti sitä yläosattomissa välttääkseen rusketusraitoja. Upealla rannalla miesystävänsä kanssa makoileva Heidi näyttää viihtyvän joulureissullaan varsin hyvin.

Heidi Klum kertoi taannoin saavansa usein kuulla hymyilevänsä liikaa. Muotinäytöksissä mallien tuli kävellä hyvin vakava ilme kasvoillaan, mutta se ei tuntunut Klumista luontevalta. Sen vuoksi hän alkoikin miettimään sitä millaisiin töihin hän olisi sopivampi kuin huippumuodin pariin. Heidi Klum teki läpimurtonsa vuonna 1998 päästessään suositun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kanteen. Sen jälkeen nainen valittiin Victoria’s Secret -enkeliksi, ja tähti työskenteli brändin kanssa peräti 13 vuotta.