Joulupukki teki huumeratsian – hämmentävä video leviää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perussa kuvatulla videolla joulupukki nähdään hieman perinteisestä poikkeavissa puuhissa. Sen sijaan että joulupukki antaisi lahjoja kilteille lapsille, nähdään hänet ratsaamassa tuhmia aikuisia.

Perun poliisi suoritti taannoin huumeratsian maan pääkaupungin Liman läheisessa Huacalissa. Yksi ratsiaan osallistuneista viranomaisista oli joulupukiksi pukeutunut peitepoliisi. Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka pukki moukaroi ovea ja auttaa epäillyn pidättämisessä.

ABC7-uutissivuston mukaan atsian suoritti Perun poliisin Vihreänä ryhmänä tunnettu osasto. Osaston johtajan Walter Palomino kommentoi videolla nähtävän poliisin pukeutuneen joulupukiksi, jotta paikalliset eivät olisi saaneet vihiä poliisioperaatiosta. Poliisi pidätti kaksi 25- ja 32-vuotiasta miestä kokaiinin ja kannabiksen myymisestä epäiltyinä.