Mauricio Umansky ihastui tanssipariinsa? Käsi kädessä Emma Slaterin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on ollut vuosikymmenien ajan onnellisesti naimisissa miehensä Mauricio Umanskyn kanssa. Moni yllättyikin kuullessaan avioparin ongelmista, ja tällä hetkellä he ovat asumuserossa.

Mauricia Umansky esiintyy tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Emma Slaterin kanssa. Nyt Umanskyn ja Slaterin suhde näyttää syventyneen, koska parivaljakko on nähty julkisilla paikoilla läheisissä tunnelmissa. US Magazine -sivuston mukaan 53-vuotias Mauricio Umansky ja 34-vuotias Emma Slater poistuivat illalliselta käsi kädessä.

Vielä lokakuun alussa Mauricio Umansky kertoi antamassaan haastattelussa, että he eivät ole vielä luovuttaneet Kyle Richardsin kanssa heidän avioliittonsa suhteen. He ovat olleet naimisissa 27 vuotta ja ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että liitto tulisi vielä toimimaan. Hiljattain Kyle Richards nähtiin kuitenkin kuhertelemassa countrylaulaja Morgan Waden kanssa.