Nelly Furtado antoi deittailuvinkkejä – tutustuu ihmisiin yksityisviesteillä somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen R&B-laulajatar Nelly Furtado tunnetaan hittibiiseistään Promiscuous, Maneater, Say It Right ja All Good Things. Nainen oli suosionsa huipulla 2000-luvun alussa, minkä jälkeen hän on pitänyt pitkän julkaisutauon. Taannoin Nelly Furtado teki kuitenkin paluun.

Nelly Furtado julkaisi viime vuonna Dom Dollan kanssa Eat Your Man -nimisen kappaleen, jonka myötä häntä on nähty jälleen enemmän julkisuudessa. 44-vuotias kaunotar osallistui taannoin myös Emily Ratajkowskin High Low with Emrata -podcastiin, jossa hän avasi musiikin lisäksi omaa rakkauselämäänsä.

Nelly Furtadolla on yksi tytär, 20-vuotias Nevis Gahunia entisen kumppaninsa Jasper Gahunian kanssa. Sen jälkeen Nelly Furtado oli naimisissa Demacio Castellon kanssa kahdeksan vuotta. Pariskunta erosi seitsemän vuotta sitten.

Nelly Furtado kertoi Emily Ratajkowskille, että heti eron jälkeen kuuluu deittailla sarjatulella. Vuoden sinkkuna olemisen jälkeen on aika katsoa menneitä suhteita ja arvioida tilannetta, mutta sen jälkeen deittailussa saa uuden vaihteen päälle ja siitä tulee taas hauskaa. Furtado kertoo tutustuvansa miehiin sosiaalisessa mediassa yksityisviestien välityksellä.

@nellyfurtadoofficial

Still not over this!! Listen to our full conversation on High Low with @emrata on @spotify, @youtube and more!

♬ original sound – Nelly Furtado

@nellyfurtadoofficial

Happy New Year! Wishing you happiness, health, peace and lots of love for 2024! And don’t forget to love yourself unconditionally 😚🙏🏼

♬ Keep Going Up – Timbaland & Nelly Furtado & Justin Timberlake