Jeremy Renner kiitollisena vuosi vaarallisesta onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Marvel-elokuvista tuttu Jeremy Rennerin vuosi 2023 alkoi hengenvaarallisella tavalla vakavan onnettomuuden vuoksi. Tähti kiidätettiin sairaalaan hänen jouduttuaan lumiauransa alle lumitöiden aikana. 52-vuotias tähti kuitenkin toipui onnettomuudesta.

Renner palasti vuodenvaihteessa Nevadan Renossa sijaitsevaan sairaalaan kiittääkseen sen henkilökuntaa. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa näyttelijä nähdään hymyilemässä paloautossa.

– Pysähdyin tapaamaan lapsia/supersankareita, ensihoitajia, lääkäreitä, hoitajia ja henkilökuntaa Renown-sairaalassa. Osoitin kunniaa ja juhlin rakkautta, elämää ja siunauksia, joita se tuo meille kaikille. Kiitos teille ja tälle yhteisölle, joiden ansiosta olen edelleen täällä… Olen ikuisesti velkaa kiitollisuutta, Renner kirjoitti.

Renner kiitteli parantumisestaan CNN:n haastattelussa myös perhettään. Tähden mukaan läheisten olemassaolo motivoi häntä pysyttelemään hengissä sairaalavuoteella.

– Minut on siunattu monilla asioilla, joiden vuoksi elää. Minulla on valtava perhe. Minulla on 10-vuotias tytär. Olisin pettänyt ja pilannut monien ihmisten elämän jos olisin kuollut, Renner kertoi.