Sampo Kaulanen esitteli Levin luksusmökkinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille maamme suosituimpana kauppiaana tunnetuksi tullut Sampo Kaulanen on sittemmin ehtinyt tehdä näyttävää julkista uraa myös esimerkiksi televisiossa. Taannoin Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kauppansa myynyt yrittäjä on viime aikoina panostanut aikaansa ja varojaan Leville nousseeseen hulppeaan luksusmökkiin, jossa on kaksi huoneistoa.

Kahden huoneiston toisen lukaalin nimeksi tuli Penthouse ja toisen nimeksi Kaulasen Michele-vaimon mukaan Villa Michele. Nyt Sampo on esitellyt odotettua kohdetta sosiaalisessa mediassa ja tulos onkin aivan huippuluokkaa. Sisustuksen on suunnitellut Jaakko Puro ja siinä suomalainen design kohtaa arktiset ihmeet. Oheisissa kuvissa voidaan nähdä miten upea mökistä lopulta tuli.

Huoneistot sijaitsevat Levin eturinteillä Glacier Express -hissin vieressä. Sampo on käynnistänyt liiketoimintaa myös retkien osalta, sillä majoittujat voivat samalla tilata erilaisia retkiä, kuten vaikkapa revontulien, porojen tai koiravaljakkojen pariin. Puhumattakaan pilkkimisestä, yöratsastuksesta tai kylpylästä.