Lehti paljasti Suomen viihtyisimmän toimiston: Kuntosali, spa ja juhlatila saunoineen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomalaiset innostuivat panostamaan asumiseen ja elämiseen koronavuosina, kun työt tehtiin yhä useammin etänä. Kotiin hankittiin hyvinvointia tukevia asioita, kuten paljuja ja pihasaunoja. Osa osti kesämökin ja jotkut muuttivat kokonaan maaseudulle. Nyt yritykset haluaisivat työntekijänsä takaisin toimistolle.

Esimerkiksi videopalaveriyritys Zoom kertoi taannoin, että yrityksen yhteisöllinen luovuus ja sisäinen viestintä ovat kärsineet etätöiden vuoksi. Ihmiset ovat yksinäisempiä ja työtovereista on vieraannuttu. Suomalainen IT-alan yritys Fellowmind kysyi työntekijöiltään tekijöitä, mitkä saisivat heidät palaamaan Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevaan konttoriin.

Yritys toteutti lähes kaikki toiveet. Nyt tiloissa on oma kuntosali, hyvinvointialue kampaamoineen ja hierojineen sekä varattavissa oleva juhlatila, josta löytyy iso terassi, esiintymislava, sauna ja poreallas. Yrityksellä on myös oma ravintola.

Työntekijät voivat hyödyntää palveluita myös vapaa-ajalla, kuten varata juhlatilaa käyttöönsä viikonloppuisin. Tilat ovat vain Fellowmindin työntekijöille, esittelyn tehnyt Talouselämä raportoi.

PÄIVITYS 8.1.2024: Fellowmindin tilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä, ei Vantaalla.