8 Mile -elokuvaan perustuva sarja suunnitteilla – Eminem mukana projektissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikonisessa 8 Mile -elokuvassa seurattiin aikoinaan Eminemin näyttelemän räppäri B-Rabbitin nousua tähteyteen Detroitin köyhissä oloissa. Eminemin omakohtaisiin kokemuksiin perustuvan elokuvan pohjalta suunnitellaan parhaillaan televisiosarjaa. Asian paljasti räppäri 50 Cent jo vuosi sitten ja siitä saakka fanit ovat janonneet lisätietoja hankkeesta, mutta turhaan.

– Aion tuoda Eminemin 8 Milen televisioon. Homma etenee parhaillaan. Siitä tulee iso juttu, 50 Cent kuvaili Big Boy TV:n haastattelussa.

Räppärin mukaan projekti on Eminemin hyväksymä, ja tämä tulee olemaan mukana tuotannossa. 50 Centin tavoitteena on tehdä moderni versio 8 Milestä, jossa mukana on enemmän yksityiskohtia kuin elokuvassa. Sarjassa esimerkiksi perhedyttäisiin tarkemmin päähenkilön lapsuuteen.

Curtis Hansonin ohjaama ja Eminemin ohella muun muassa Kim Basingerin, Mekhi Phiferin ja Brittany Murphyn tähdittämä 8 Mile oli ilmestyessään arvostelu- ja yleisömenestys. Eminemin elokuvaa varten tekemä kappale Lose Yourself voitti parhaan kappaleen palkinnon vuoden 2003 Oscar-gaalassa.