Totuus Selena Gomezin ja Kylie Jennerin eripurasta – eivät kohdanneet gaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja nykyään myös kosmetiikka-alan yrittäjänä toimiva Selena Gomez on ollut kovassa nosteessa viime vuosien aikana. Selena Gomezilla on Food Network -kanavalla oma kokkiohjelma, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin 30. marraskuuta.

Selena Gomez nähtiin myös Golden Globe 2024 -gaalassa, jossa hän oli itsekin ehdolla palkinnon saajaksi. Nainen julkaisi hauskasta illastaan Instagramissa kuvasarjan, jossa nähdään miten nainen on viettänyt aikaansa gaalassa muiden tähtien ja poikaystävänsä Benny Blancon kanssa.

Huhujen mukaan Selena Gomezin ja Kylie Jennerin välille olisi syntynyt eripuraa gaalassa, koska Jenner olisi kieltänyt Gomezia ottamasta yhteiskuvaa hänen poikaystävänsä Timothée Chalametin kanssa. E! News -sivuston mukaan tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Selena Gomez ei ollut puhunut koko iltana tähtiparin kanssa sen vuoksi, että he eivät yksinkertaisesti kohdanneet toisiaan gaalassa. Lähipiiri on myös vahvistanut, että artisti ei ollut pyytänyt yhteiskuvaa näyttelijäkomistuksen kanssa.