Vankilaan joutunut realitytähti hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuvat multimiljonäärit, Todd ja Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta vankeuteen yli vuosikymmeneksi. Chrisley Knows Best -sarjassa esiintynyt perhe on esitellyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä.

Todd Chrisley on nyt tyttärensä Savannahin mukaan hengenvaarassa. Syynä on miehen paljastukset vankilaolosuhteista. Nyt tilanne on muuttunut vakavammaksi ja vankilan muu väki on ryhtynyt kostamaan tyttären mukaan olosuhteiden haukkumista. Nyt Todd Chrisley yritetään siirtää pika-aikataululla muualle suorittamaan rangaistuksensa, mutta ankarampaan laitokseen.

Chrisley väitti aiemmin, että varasto, jossa ruokaa säilytetään, on täynnä hiiriä ja oravia. Lisäksi mies kertoi, että ruokavaraston katto oli poistettava mustan homeen vuoksi. Katon sisältä oli löytynyt kuollut kissa.

– He näännyttävät miehet nälkään vankilassa. Ruokaa saa ehkäpä tuhannen kilokalorin verran päivässä, Chrisley kertoi.

Todd suorittaa tuomiotaan ennen siirtoa Pensacolan liittovaltion vankilaleirillä, kun taas hänen vaimonsa Julie on kahden tunnin päässä liittovaltion rangaistuslaitoksessa Mariannassa. Nyt mies yritetään lavastaa kiellettyjen aineiden kätkemisestä selliinsä, jotta hän saa lähtöpassit leiriltä vahvempien kaltereiden taakse.