Nicole Kidman paljasti: ”Söin yksin illallista Oscar-palkinnon jälkeen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nicole Kidman muistelee henkilökohtaisen elämänsä olleen ankeaa Oscar-palkinnon voittamisen jälkeen vuonna 2002. Nainen oli vastikään eronnut Tom Cruisesta ja hän menetti yhteyden skientologien pariin jääneisiin lapsiinsa, Isabelleen ja Connoriin.

Nyt 56-vuotias näyttelijä on muistellut ankeaa hetkeä elämässään, kun hän oli mennyt himoitun elokuva-alan palkinnon saamisen jälkeen hotellihuoneeseensa yksin. Hän kertoi kamppailleensa henkilökohtaisessa elämässään, vaikka ura olikin kovassa kiidossa. Hän halusi ohittaa Vanity Fairin juhlat, vaikka oli vasta voittanut Oscar-palkinnon roolistaan The Hours -elokuvassa.

– Lähdin kotiin ja päädyin tilaamaan noutoruokaa. Söin sen Beverly Hills -hotellin huoneessa yksin, nainen paljastaa Dave Kargerin tuoreessa kirjassa 50 Oscar Nights.