Selena Gomez sometauolle – edellinen piinasi faneja neljä vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez piti neljän vuoden tauon sosiaalisesta mediasta erottuaan Justin Bieberistä vuonna 2018. Nainen ymmärsi tällöin, että hänen oli keskityttävänsä omaan elämään muiden mielipiteiden seuraamisen sijaan. Nyt hän aikoo tehdä saman uudestaan vietettyään noin vuoden verran someaikaa.

– Otan taukoa sosiaalisesta mediasta ja keskityn siihen, mikä merkitsee eniten, Gomez kirjoitti Instagramin tarinoihinsa.

Selenalla diagnosoitiin aiemmin kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hän on oppinut asettamaan sairauden myötä rajoja itselleen ja elämäänsä. Laulaja on parhaillaan kohun keskiössä Golden Globe -gaalan jälkimainingeissa, koska hän oli ilmeisesti pyytänyt yhteiskuvaa entiseltä näyttelijäkollegaltaan Timothée Chalametilta.

Page Sixin mukaan mies ei suostunut yhteiskuvaan Gomezin kanssa tyttöystävänsä Kylie Jennerin vuoksi. Kylie Jenner on Selena Gomezin entisen poikaystävän, Justin Bieberin nykyisen vaimon, Hailey Bieberin, hyvä ystävä. Eli vanhat kaunat painavat Selena Gomezin elämää edelleen. Hän itse seurustelee nykyisin Benny Blancon kanssa.