UMK-lavasta saatiin esimakua: ”Catwalkia ja vaikka mitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tämänvuotinen euroviisuedustaja valitaan Uuden musiikin kilpailussa noin kuukauden kuluttua. Kilpailu järjestetään tänä vuonna Tampereen Nokia Arenalla 10. helmikuuta.

UMK-lavasta on saatu hieman esimakua kilpailun virallisella Instagram-tilillä. Tuoreessa julkaisussa nähtävässä kuvasarjassa nähdään, minkälaiselle estradille kilpailijat ja muut esiintyjät tänä vuonna nousevat.

– SAAMMEKO ESITELLÄ: Uutuuttaan hehkuva UMK-lava. On led-paneelia, on ulottuvuuksia, on catwalkia ja vaikka mitä! Valonheittimiä on yhteensä 719kpl, screenpintaan hulppeat 307,5m2, julkaisussa kerrotaan.

UMK-kilpailijat paljastetaan keskiviikkoiltana 10. tammikuuta. Helmikuussa järjestettävässä tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan myös huippuartistien tähdittämiä väliaikainumeroita, kuten Käärijä-special.