Wiz Khalifa saapuu pojan vanhempainiltoihin pilvessä: ”He osaavat jo odottaa sitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen rap-artisti, lauluntekijä ja näyttelijä Wiz Khalifa tunnetaan erityisesti hänen vuoden 2011 hittisinglensä Black and Yellow myötä, joka liittyi Pittsburgh Steelersin joukkuevärien mainostamiseen. Muita hänen suosittuja kappaleitaan ovat muun muassa See You Again ja Young, Wild & Free, jonka mies teki yhdessä Snoop Doggin ja Bruno Marsin kanssa.

Wiz Khalifa oli naimisissa glamourmalli Amber Rosen kanssa. Heillä on yhdessä kymmenenvuotias poika Sebastian, jonka opettajille perheenisä haluaa sanojensa mukaan näyttäytyä aina omana autenttisena itsenään.

Tämä tarkoittaa Wiz Khalifan mukaan muun muassa sitä, että hän osallistuu aina poikansa vanhempainiltoihinkin kannabiksen polttamisen jälkeen ollessaan pilvessä. ”He osaavat jo odottaa sitä. Olen melko varma, että poikani tuoksuu kannabikselta”, Khalifa kommentoi People-sivuston mukaan.

Wiz Khalifa kertoi Alex Cooperin podcastin vieraana ollessaan, että asiat eivät kouluissakaan ole enää samalla tavalla kuin aiemmin. ”Se ei ole kuin ennen vanhaan, jolloin sinut katsottiin huonoksi vanhemmaksi jos poltit ruohoa”, Khalifa totesi.