Emma Stone haluaa suosittuun visailuohjelmaan – hakee joka vuosi mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Emma Stone on tullut monille tutuksi muun muassa elokuvista La La Land ja Zombieland. Näyttelijä hurmasi juuri myös Bellan roolissa Poor Things -elokuvassa, joka poiki hänelle Golden Globe -palkinnon parhaasta näyttelijän suorituksesta.

Emma Stone on nyt paljastanut People-sivuston mukaan, että hän haluaisi päästä mukaan suosittuun Jeopardy!-visailuohjelmaan. Stone on kertonut katsovansa ohjelmaa joka ilta ja ottavansa muistiinpanoja. Hän on huomannut saavansa niin paljon kysymyksistä oikeita vastauksia, että hän voisi hyvin itsekin osallistua ohjelmaan.

Ohjelmaan pystyy hakea kerran vuodessa tekemällä testin. Emma Stone on kertonut hakevansa ohjelmaan mukaan joka vuosi, mutta ei ole vielä toistaiseksi päässyt. Hän ei halua osallistua visailuohjelman julkkisversioon, koska hän haluaa ansaita paikkansa ohjelmassa samalla tavalla kuin muutkin kisaajat.